Peanut Butter Me Up – Ny smak från Ben & Jerry's

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-3WuoZUQFwrE/UTDXYUEDU5I/AAAAAAAADbs/PyozpBNWUjI/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5850412728656810898″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 I förrigår när jag var iväg och skulle hämta paket kunde jag inte motstå att få med mig glassen ovan hem. Det är en av dom nya smakerna från B&J och med tanken på hur pass mycket jag gillar jordnötsmör kunde jag inte låta bli att köpa och smaka. Jag tyckte den var mycket god, men maken gav den en 5 av 10. På min skala är den nog på en 7a ialf. Detta är en core glass så det var en liten fussion av smaker.

Annonser

En reaktion på ”Peanut Butter Me Up – Ny smak från Ben & Jerry's

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s