Playdate

Idag var det äntligen dags för oss att börja bli lite sociala. Så vi bestämde träff med Alisa och åkte hem till henne. Jag packade bilen med barnvagnen, bebis i sitt babyskydd och skötväskan i högsta hugg, så for vi hem till Alisa och lilla Nathan. Vi hängde där i några timmar, mammorna pratade på som vanligt, men bebisarna dom avlöste varandra i att vara glada eller lite sura. Dom små charmtroll! Vi försökte ta bilder på dom men ja det va inte det lättaste! Haahaha dom små liven, så himla fina våra killar!

Lilla Nathan är alltså 3 dagar äldre än William, men är prematur så det är därför han ser ut att vara yngre. Han skulle födas i mars men kom i januari. Därför ser William ut som mycket större än honom. Men snart kommer lilla Nathan ikapp!

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-SYHqDZWevw4/UTUArvpwjJI/AAAAAAAADb8/PYV-PWR-LeI/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5851584042363817106″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 [pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-PGq8jWtdr0o/UTUBAw0SlvI/AAAAAAAADcE/kISAwDpBORU/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5851584403453679346″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Kändes ok att köra bil med lillen i, trodde det skulle bli nervöst i Sthlm-trafiken men icke sa Nicke det gick bra. Jag hade dock en idiot framför mig på vägen hem som tvärbromsade när vi körde 60 km/h så jag fick en smärre hjärtattack, och fick bromsa snarast! Tur man håller avstånd med bilar framför. Idioten körde ut från påfarten precis framför näsan på mig gasandes, för att några meter längre fram bli tvungen att tvärbromsa. Folk kör som galningar ibland. Alla har så bråttom! Idioter!

Måste också skriva ner det här så det inte glöms bort. Igår sov mitt hjärta i sin säng varje gång han skulle sova. Det är stort för honom som alltid vägrat sova själv. Nu sover han i sin säng och inatt sov han också i sin säng, ammade kl 4 och 7, och lyckades lägga ner honom i sängen i gen o få honom att somna. Så nu håller vi tummarna för att det fortsätter så!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s