Peanut Butter Cup – Ben&Jerry's

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-pqTF_sVFhgQ/UTXwWl1rKkI/AAAAAAAADc0/ZUd-8rG7RO8/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5851847561742854722″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Nu har jag även testat denna nya smak från Ben & Jerry’s. Mumma kardemmumma va god den är! För mig som älskar jordnötssmör är detta himmelskt gott. För någon som inte gillar det kanske den är lite för söt och sliskig. Maken gillade den inte, jag älskade den. Skönt med en smak som jag kan få ha för mig själv!

Betyg från mig 8 av 10 av maken, 3 av 10 …

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s