Promenad i solen…

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-UkCNw3Natsc/UTdvzK6HwuI/AAAAAAAADdU/bds31wlipU8/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5852269165683393250″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Vaknade till en underbar dag med skinande sol och fint väder. Inga planer för dagen så en promenad var ett måste. Blev nästan 6 km denna gång. Ökar på mer och mer, men tror jag ska hålla mig på 5-6 km då lillen vaknar till suris och vill ha mat om det är för långa promenader.

På måndag är det dags för kontroll hos BM och efter det ska jag nog börja med träningen. Jag måste köra igång, våren är på ingång och om jag vill tappa överflödiga kilorna till sommar har jag inte tid att förlora. Nog för att det långsamt minskar som det är, men det går alldeles för sakta för att det ska kännas tillräckligt. Kroppen behöver stadig schema att följa. Träning på gym ca 2 dagar och sen promenader 3 ggr i veckan borde ge den en boost i rätt riktning.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Promenad i solen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s