Baby Björn Babysitter Balance

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-HZet55SWEOc/UTziq7TYhsI/AAAAAAAADd0/_kvR1lNRnw4/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5853802842776176322″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Vi köpte en sitter till vår lilla älskling. Ville ha något med gung i så det blev en Baby Björn Balance. Vi skämmer bort honom för mycket. Gungan vi köpte blev inte långvarig, den är nu till salu, han får  knappt plats i den nu. Den köpte vi begagnat & jag hoppas vi blir av med den snabbt. Denna däremot gillas, och han sitter gärna i den och gunngar själv eller bara sitter och tittar på tecknat på tvn.

Han växer så fort vår lilla älskling. Om några dagar blir han 2 månader. Galet hur tiden går.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s