Hemma igen

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-PuLU-lnXxXE/UTzXspAXoxI/AAAAAAAADdk/QLIADF0e8l4/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5853790777596420882″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Hemma igen efter en helg på landet hos svärföräldrarna. Det var skönt att åka och spendera några dagar där i lugnet. Åt massa gott, vilade en del och fick några stunder utan lilla korven som då åkte i vagnen med farmor och promenerade. Vi såg finalen på melodifestivalen igår och idag körde jag hem oss, med all packning så fick stanna på vägen och hämta upp mamma som hjälpte med att få in allt i lägenheten från bilen tillsammans med lillen.

Det blev en matning efter att liten vaknade, och så gjorde vi oss klara för en promenad i solen. Fasiken va kallt det var ute. Fick sätta på mig långkalsonger under jeansen för jag frös jätte mycket!

Imorgon väntar återbesök hos barnmorskan. Ett ok för träning, är allt jag önskar! 🙂 Ska bli roligt att få visa upp lillen till henne också som följt graviditeten hela tiden. Se vem som gömde sig i magen…

Hoppas på ytterligare en solig dag. Då ska tar vi nog en promenad till kontrollen imorgon… Aja. Har bäddat ner liten och ska nu titta på ett avsnitt av walking dead.

Annonser

2 reaktioner på ”Hemma igen

  1. Låter som om ni haft riktigt härliga dagar 🙂 Hoppas allt går bra på efterkontrollen idag med! Vill också sätta igång lite med träningen, går ju promenader varje dag men lite styrkeövningar är ju inte fel det heller. Har du tips på övningar som är skonsamma såhär efter förlossning?

    Och som svar på det du skrev till mig, jag hoppas verkligen att det var en fas han gick igenom. Men vågar inte hoppas för mycket än, man vet aldrig om & när det isåfall vänder, haha 😉

    Gilla

  2. Låter som om ni haft riktigt härliga dagar 🙂 Hoppas allt går bra på efterkontrollen idag med! Vill också sätta igång lite med träningen, går ju promenader varje dag men lite styrkeövningar är ju inte fel det heller. Har du tips på övningar som är skonsamma såhär efter förlossning?

    Och som svar på det du skrev till mig, jag hoppas verkligen att det var en fas han gick igenom. Men vågar inte hoppas för mycket än, man vet aldrig om & när det isåfall vänder, haha 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s