Dagarna flyger förbi.

Dagarna försvinner bort. Har glömt bort att gå in och skriva något här inne och plötsligt är det Onsdag! Söndagen flög förbi fort och bebis sov bort nästan hela dagen. Men måndagen blev det ett steg bakåt med utveckling och han blev den där nyfödda skrikiga bebis igen. Typiskt när jag skulle iväg på återkontroll hos BM, han skrek hemma inan vi for, och på tunnelbanan på väg tur det bara är 2 stationer bort, jag tänkte ju ta en promenad dit men eftersom det va så mycket skrik här hemma blev vi sena ut och ja fick ta tuben istället. Väl framme fortsatt han skrika så mamman fick slänga ut en tutte och ge ungen lite mat, vilket hjälpte. Han fick sedan sitta i en babysitter. Sådan som vi har hemma så det blev som tur va en lugn stund väl inne hos barnmorskan.

Jag blev godkänd och allt såg bra ut så ja det är okej att börja träna. Dock så sa barnmorskan att hon ville att man började försiktigt och att det nog var bättre att fortsätta med promenaderna som gör mig gott och gör att allt får sin tid att återställa sig. Så om jag nu ska aktivera mitt kort på gymmet blir det nog en del springa på löpband (försiktigt så klart och lite crosstrainer) samt magövningar dock försiktigt. Sen kanske jag börjar med spinningen och kör något pass i veckan.

Aja väl hemma från barnmorskan fortsatte liten med sin skrikfest fast till slut blev han trött och somnade och ja sen har han gått över till att vara sitt vanliga glada jag. Huga, det där med utvecklingsfaserna märks så väl. Enligt appen Wonder weeks är den över nu och sista dagen var just i måndags… Vi får väl se.

Igår åkte vi och hälsade på kusinen, och gud så stor W är i jämförelse. Hon kändes fjäderlätt i jämförelse med vår tunga kille. Men men, några veckor så kommer även lilla kusinen börja tjocka på sig. Hon är 1,5 månad yngre så inte så konstigt kanske! 🙂 Se vilken skillnad! W var inte så glad när bilden togs, han ville sova och strax därefter åkte vi hem så vi kunde natta lilla surisen.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-ktcAN0qCvSo/UUBgDIxPe0I/AAAAAAAADec/c8DsJJIcofg/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5854785122591537986″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Idag är det tänkt att mamma ska komma och äta lunch med oss, och sen ska vi ut på en promenad i solen. När min man kommer hem från jobbet är det dags att handla. Kanske får med honom till Kista eller så åker jag dit själv imorgon. Ialf måste vi inhandla mat. Har inte mycket hemma och vi avbeställde matkasse denna vecka. Jag tycker det är så behändigt med matkassen, slipper planering eller åka och storhandla. Så nästa vecka kanske jag tar upp prenumerationen igen, vill inte gå runt och tänka på vad vi ska äta hela tiden.

 

Annonser

2 reaktioner på ”Dagarna flyger förbi.

  1. Som magträning rekommenderar jag plankan eller hissen. Tränar upp buken o bålen från grunden o drar sakta ihop magmusklerna igen. Men du får Googla hur man gör om du inte vet 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s