Rensa ut…

Igår var det inte den gladaste dagen denna vecka och det va inte på grund av att sonen var skrikig utan ja allmänt och helt ärligt mest på grund av röran hemma samt att det snöade hela dagen igår. Jag är så himla känslig för väder va gäller humöret så ja det blev som det blev. Men det hela slutade med att jag tog tag i saker och ting som legat och grott sen december och gjort något åt det! Jag rensade garderoben och gick igenom alla kläderna i den, tog alla gravidkläder och sorterade ut allt så det kan läggas undan och bevaras till nästa gång det blir aktuellt igen.

Sen passade jag på och göra ett ryck i den andra garderoben, den som nå form av walkin garderob, haha det lilla förvaringsrummet vi har som varit överbelamrat med grejer. Äntligen säger jag bara. Nös säkert 100 ggr under tiden, var så dammigt där så jag skäms att erkänna!

Nu är det ordning o reda i garderoberna igen och jag mår så mycket bättre. Hatar när det är något som hänger över en som man stör sig på här hemma, särskilt när det handlar om oordning i garderoberna. Det är lixom en stor no no för mig!

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-hNzIfLDM2bU/UUm4TgvXc-I/AAAAAAAADfk/ce6N0avZdEg/s144/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5857415435717669858″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Så här ser det ut nu i en av garderoberna med mina ”Vardagskläder”, skorna är inte vardag haha men ja nånstans måste dom ju stå.

Idag är det en gladare tjej framför tangentbordet för solen skiner! Ja tänka sig hur mycket solen kan glädja. Väntar på att sonen ska sova lite middag så jag kan klä på honom och fara iväg och hälsa på hans farmor. Ska ta en snabbis på Lidl också för att köpa kvarg eller kesella som det heter i Sverige. Ska göra kvargplättar som mamma gör, goda, mättande, och ganska nyttiga! Det ska bli min nya frukost helt enkelt.

Annars då? Vägde mig imorse och är nu 15 kg lättare än vad jag var när jag skulle föda W. 5 kg kvar till startvikt, 5 till bekvämvikt, och ja nån extra kg till sen så är man i form igen. Mycket kvar men så fort vädret blir bättre och man kan dra iväg på dagliga promenader (orkar inte i snön nu) så kommer det att rasa lovar jag er!

När jag rensade igår tog jag fram alla mina jeans som självklart ännu inte passar då min stora behind är för stor ännu, men ah, lovat mig själv att se till att komma in i dom igen till senast juli alltså!

Ialf vill jag ha tillbaka den där midjan!! Bilden nedan är alltså tagen ca 4 mån innan jag blev gravid.

Smalajag

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s