Andra bullar…

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-2RU4LWBddno/UVIKgZoByMI/AAAAAAAADgg/L6NwHTX6sVA/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5859757616913303746″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Idag är det en trött tjej som sitter och skriver så här dags. Jag har verkligen ändrat på mig själv och lägger mig senast 00. Tidigare kunde man vara vaken till 3 på natten utan problem men nu är sömnen dyrbar och efterlängtad. Ska faktiskt natta mig själv om 15 min och klockan är då precis 22. Sonen sover och ja då ska man göra samma sak.

Han sover numera i sin egen säng så det har varit lite uppvak då och då i början av natten och då vill han ha napp eller mat. Så ja man får sova dom stunder som ges. Är väl så här tills han vänjer sig helt vid att sova i sin säng, ännu är det lite för ”öppet” fastän jag har bäddat runt honom men ja små steg i rätt riktning varje dag så snart är han helt bekväm och trygg i att sova där. Man får lixom bita ihop lite och se det fina i dom framsteg han gör trots att det innebär lite mindre sammanhängande sömn för mamma. 🙂

Dagen försvann så fort! Var uppe tidigare än vanligt idag då vi hade läkartid på BVC redan kl 10. Annars är det runt 10 vi kliver upp för dagen jag och liten. Men idag fick jag väcka i tid så vi skulle hinna äta i lugn och ro samt göra oss klara och komma i tid till BVC.

Väl där vägdes W, mättes osv, och allt såg jätte fint ut. Han blev lite rädd för tanterna först när vi klädde av honom och vägde, så han kissade ner läkaren. Men sen charmade han alla med sitt leende.

W är idag alltså 2 månader och 13 dagar och vägde idag 6390 gram och är 61 cm lång. Han följer sin kurva bra och ja det var inte så mycket dom hade att säga mer än att vi fick en ny tid bokad för vaccination. Sen tog vi en lång promenad i solen och myste resten av dagen hemma.

Jag önskar jag hade sovit middag med honom idag då jag är nu helt slut i bollen. Zzz. Nä det får räcka för ikväll. Dags att borsta tänderna…

Bjuder på bild tagen igår kväll, då min man och jag frossade i belgiska våfflor med B&J glass och bitar av snickersglass. Ehm ja jag snodde ihop något med det som fanns i frysen så att säga. 😉

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s