Boink

Solen lurades idag. Trodde det var varmt men det var det inte. Kallt och blåsigt var det men trots det gick vi en 5 km lång promenix. Halt som bara den och jag gick också in i en sån fälla där det såg ut att vara tjock is men egentligen tunn och vatten under så vänstra foten blev dränkt i iskall vatten. Mmm något glad jag blev då… Not.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-0rEYo59Hv7g/UVcMn_alopI/AAAAAAAADhE/dCXuBc4qP6M/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5861167321223373458″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

På vägen hem såg jag att leksaksbutiken Boink hade öppet idag så jag passade på att gå in. Såg så inbjudande ut. Jag har länge undrat vad dom har där då jag aldrig varit in tidigare. Men tror nog det blir en favorit lite längre fram när W blir lite äldre för dom hade massor med leksaker för alla åldrar. Gullig butik! Köpte en leksak till W och fortsatte hem från promenaden. Ni som har vägarna förbi Bromma rekommenderas att besöka denna lilla butik. Ligger längst Drottningholmsvägen.

Nu sover bebis och jag väntar på min man som ska komma hem från jobbet. Sen blir det iväg på påskmiddag hos mor o far. Hoppas ni har en fin påsk!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s