Det va den påsken det…

Jaha, då är påsken slut. Massa godis och mat har ätits, lite väl mycket om jag ska vara ärlig känner mig om möjligt mer tjock nu. Ursk. Måste äta upp allt det onyttiga vi har och börja på ny kula va gäller äta rätt.

Njöt av det fina vädret idag med promenad på isen med mannen min och svärfar. Jag är ingen fan av att gå på isen men dom övertalade mig, isen var ju trots allt 30-40 cm tjockt fortfarande och det hade till och med kört bilar på isen så ja vår promenad märktes inte av…

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-oF1epnhlVjs/UVnePYdZYQI/AAAAAAAADhc/x7XtqgaVH2I/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5861960745844564226″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

När vi kom hem så upptäckte jag att blommorna börjat växa i rabatten utanför vår port. Det om något är vårtecken mina vänner. Snart tågar våren in på riktigt i vårt avlånga land! Underbart!!

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-ip6s_AwAezE/UVneM0YV7SI/AAAAAAAADhU/KKFXLmDm9oM/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5861960701799951650″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Annonser

2 reaktioner på ”Det va den påsken det…

  1. Det är bara att ta nya tag när det gäller kosten, över påsk får man ändå lov att njuta 😉 och även om man skulle vilja låta bli så är det såå svårt!! Och dessa sista kilon känns väldigt svåra att bli av med..

    Skönt att vi har vår på gång i alla fall! Det gör det lättare att komma ut & traska 🙂

    Gilla

  2. Det är bara att ta nya tag när det gäller kosten, över påsk får man ändå lov att njuta 😉 och även om man skulle vilja låta bli så är det såå svårt!! Och dessa sista kilon känns väldigt svåra att bli av med..

    Skönt att vi har vår på gång i alla fall! Det gör det lättare att komma ut & traska 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s