Fyndat

Jag har börjat förbereda mig inför att sonen ska gå över till nästa storlek i kläder och eftersom jag tycker att bebiskläder är onödigt dyra och används alldeles för kort tid har jag ingenting emot att köpa kläder begagnat, vilket jag även gjort. Två klädpaket blev vunna på tradera och ena av dom har anlänt med posten idag.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-k3TdwuqqHOE/UV2xHSwXUBI/AAAAAAAADhs/BT8Qw5I3AY0/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5863037028758147090″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Det här röda paketet innehöll en massa byxor och tröjor. Se nedan. Allt i storlek 68 och bör kunna användas snart. Det kommer ytterligare ett sådant paket fylld med mer kläder. Allt som allt för typ 30-40 plagg kommer jag att ha betalat ca 400 kronor. Bra deal tycker jag! 😉

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-E9A6CN1LzvE/UV2xJFwwtPI/AAAAAAAADh0/zAl9tIX_6ko/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5863037059629888754″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Kommer nog att använda mig av Tradera en del i fortsättningen. Vissa grejer kommer man köpa nya kanske och få som gåvor, men har inget emot att fynda. 🙂

Annonser

7 reaktioner på ”Fyndat

  1. Fynda är det bästa! Jag köper också i princip alla kläder second hand, de brukar oftast vara så fina för bebiskläder blir som sagt sällan slitna.

    Kanske också ska kika lite på Tradera minsann 😉

    Gilla

  2. Fynda är det bästa! Jag köper också i princip alla kläder second hand, de brukar oftast vara så fina för bebiskläder blir som sagt sällan slitna.

    Kanske också ska kika lite på Tradera minsann 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s