Mat mat, mera mat…

Igår gick dagen i mat och promenad anda. Min man har tjatat om sushi i en evighet och jag kom med idén att slå slag i saken och laga den för en gångskull hemma. Men innan det lagade jag kvargplättar på morgonen. Enkelt gott och fylld av protein!

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-7_xH5wMNHeQ/UWE87ghxTiI/AAAAAAAADiE/Sd3GddnJ7-s/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5864035182854622754″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Efter en god frukost och lillen sov middag tog vi och åkte till Solna strand för en lång promenad i solen. Vi gick och njöt av sol och fina utsikten. Hamnade vid Karlbergs slott och då vaknade sonen och ville ha mat så klart, men bilen var parkerad vid huvudsta gård så vi fick skynda oss tillbaka. 7 km lång promenix blev det.

Tur man kan amma i bilen 🙂 Det gick finfint även igår. Vi handlade sushi grejer och åkte hem för att laga middagen…

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-dROgCmkMqCs/UWE9FMmpinI/AAAAAAAADiU/RLacUREqPho/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5864035349305068146″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Resultatet blev över förväntan!! Va gott och inte alls svårt att göra. Kommer absolut att göra om det. Sen får man äta sig mätt på sushi. Min man gillar nämligen att frossa i sushi, vilket lätt blir dyrt om man äter på sushiställe där en stor sushi á 15 bitar går på över 135kr utan dricka…

 [pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-MpsjdVu1jQ8/UWE9DK_y_kI/AAAAAAAADiM/LGI1KNl_JWc/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5864035314513935938″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Min man gjorde rullarna och jag gjorde lax och avokado sushin. 🙂 Mums mums!

Annonser

4 reaktioner på ”Mat mat, mera mat…

 1. Receptet jag går efter är min mammas och är:
  3 ägg
  2 msk socker
  1 tsk vaniljsocker
  500 gr kvarg (köper på Lidl)
  2,5 msk mjöl + 1 kryddmått bakpulver

  Äggen blandas med socker, tillsätter sen, vaniljsocker, blandar ordentligt. Tillsätter sedan kvarg och blandar rejält. Tillsätter sen Mjölen som redan har 1krm bakpulver utblandad i. Blandar hela allt rejält så det inte är några klumpar och steker sen i olja. 🙂

  Så gör jag! 🙂 Om man vill så kan man ta mindre socker, eller välja stevia istället för socker.

  Gilla

  1. Receptet jag går efter är min mammas och är:
   3 ägg
   2 msk socker
   1 tsk vaniljsocker
   500 gr kvarg (köper på Lidl)
   2,5 msk mjöl + 1 kryddmått bakpulver

   Äggen blandas med socker, tillsätter sen, vaniljsocker, blandar ordentligt. Tillsätter sedan kvarg och blandar rejält. Tillsätter sen Mjölen som redan har 1krm bakpulver utblandad i. Blandar hela allt rejält så det inte är några klumpar och steker sen i olja. 🙂

   Så gör jag! 🙂 Om man vill så kan man ta mindre socker, eller välja stevia istället för socker.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s