Äntligen kom vi iväg…

Visst!

Äntligen kom jag och sonen iväg till jobbet. Det tog nästan 3 mån innan jag tog mig ut dit fastän jag bor dryga 4,5 km ifrån så det är inte direkt långt. Men ville inte utsätta sonen för så många nya intryck samt basillerna som florerade runt i februari och mars.

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-oc123IT-qvc/UWWEg_XYNrI/AAAAAAAADi0/iOPdTYHClTs/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5865239792020108978″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Så här glad och lycklig såg jag ut i väntan på tuben. Vet ni varför? Jo det ska jag berätta. Dels 1 jag har äntligen börjat gå ner i vikt igen, efter att det stått stilla i någon vecka började vågen äntligen visa nergång. Nu börjar vikten på en helt ny siffra och det innebär att jag gått ner hela 16 kg, hejja hejja! Nu jäklar ska det gås ner ytterligare minst 5kg till slutet av maj! Så måste det bli! Så skönt att det börjat ticka neråt!

Nästa grej är att efter jag vägt mig så kom jag att tänka på hur jag stört mig att mina jeans som jag burit senaste tiden (mammajeans) har varit hängiga och jobbiga att ha på sig, så jag provade att sätta på mig mina vanliga jeans, och hör o häpna dom gick på! Har nu alltså åter vanliga jeans. Dom sitter tajt det gör dom men jag fick igen dom. Så idag gick jag iväg till jobbet utan att ha mammajeans, utan satte på mig mina jeans med hög midja som jag har sen innan gravid.

Min konstiga kropp alltså! Jag har en hel del att gå ner men mina breda höfter är som dom är så byxorna brukar inte bli så värst mindre, möjligen mindre tajta kommer dom bli. Sen är det mest magen som putar nu men som det blivit plattare. Man blir bra motiverad att fortsätta!

Innan juni vore det skönt att tajta upp sig ytterligare! Så jag ska fortsätta med mina promenader! Dom hjälper uppenbarligen.

Men men tillbaka till besöket på jobbet. Det gick fint, och sonen skötte sig jätte bra. Sov först och sen stirrade han och log till alla som tittade in i vagnen och skulle prata med honom och gulla. Gulliga lilla tjockis min… Efter besöket gick vi hem i soliga vädret. 4,6 km lång promenix, perfekt!

Annonser

4 reaktioner på ”Äntligen kom vi iväg…

  1. Japp promenerar och äter som vanligt men undviker att äta gotta på vardagarna, som godis, chips o sånt, sen undviker jag bröd, en av dom större bovarna för mig! Mer äpplen, morötter o sånt när sötsuget slår till! 🙂

    Gilla

    1. Japp promenerar och äter som vanligt men undviker att äta gotta på vardagarna, som godis, chips o sånt, sen undviker jag bröd, en av dom större bovarna för mig! Mer äpplen, morötter o sånt när sötsuget slår till! 🙂

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s