Loka Likes Old School!

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-Y67gUFGkF0o/UWWEiq83g9I/AAAAAAAADi8/MJ-YzGoIS3s/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5865239820899943378″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 På vägen hem idag stannade jag på Pressbyrån och inhandlade dessa tre. Jag har ju varit så himla nyfiken på dessa nya smaker och försökt få tag i dom men inte hittat på någon av butikerna jag handlat mat på. Typiskt! Men Pressbyrån kan man lita på där finns alltid nyheterna nära till hands.

Har redan provat en av dom. Chocolate Shake. Man kan tycka att det låter märkligt att vattnet ska smaka det men nä ni, det var riktigt gott! Jag har sett fram emot att drycktillverkare börjar använda sig mer av smaker, särskilt sånna här som kanske kan få en att hålla sig borta från ”the real deal” och få sötsuget mättad genom att dricka lite vatten istället!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s