Cocoa Butter

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-dbVNR13XRsw/UWcknDxj6bI/AAAAAAAADjM/MQN9633xCj8/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5865697293120039346″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 När jag var nästan i slutet av min graviditet så fick jag som bekant en hel del bristningar på magen och kärlekshandtagen. Vilket idag resulterat i att jag ser ut som en tiger på magen. Jag har försökt hitta krämer och oljor att använda för att ge huden fukt och lite hjälp på vägen så bristningarna blir lite ljusare och slätare. Det jag hört bäst om är Bio-oil som jag inhandlat samt Cocoa butter. Den sista var svårare att hitta men till slut så fick jag tag i den som sägs vara en av dom bättre, från Palmer’s.

Den doftar väldigt gott och är inte så där kletig som Bio oil är utan går in i huden väldigt bra samt gör att magen sen känns len och mjuk. Ska använda den nu och se om det blir någon förbättring. Just den jag köpte var även för just behandling efter graviditet eller viktminskning så vi får väl se. Om inte annat så får huden Q10 och massa E vitaminer som den sägs må bra av!

Denna beställde jag online från Afrokosmetika.se som är typ dom enda jag hittat som säljer just Palmer’s Cocoa Butter. Smidig och snabb leverans va det också.

Annonser

2 reaktioner på ”Cocoa Butter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s