Ingen dans på rosor…

Åh denna vecka har inte varit den enklaste ska jag erkänna. Äntligen fredag? Ehm nae tror jag säger äntligen lördag! Haft en skitvecka på många plan, men mest för att sonen varit gnällig och gråtig hela veckan, mannen jobbat natt och sovit på dagarna samt blivit förkyld så det har varit min uppgift att vara med lillen 24/7 och göra allt sköta honom hemmet och matlagningen. Så ja jag är redig trött nu, och längtar efter avlastning. Går lixom på knäna nu…

Men men snart ska väl denna fas vara över. Känns som den hållIt på i en evighet, men det vänder ju lika fort som det börjar, så jag hoppas på snar förbättring! Imorgon firar vi 3 månader sen liten kom, och idag för 3 månader sedan var jag så där spänd över att jag faktiskt trodde att det var på riktigt och igång. Ungf vid denna tid hade jag nog sagt till min man att vi nog åker in under natten.

Tiden går så fort! Min lilla tjockis fyller 3 månader. Även om han är skrikig och jobbig till och från är han det finaste jag skådat. Kan fortfarande bli så där fjantigt sentimental och gråta över hur perfekt och fin han är vår lilla älskling.

Näe, nu ska jag krypa till kojs. En ny dag väntar men först ska vi klara denna natt. Go natta!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s