Förkyld

Hepp det gick visst inte att göra något åt det. Min man smittade visst ner mig med förkylningen han hade förra helgen och början av veckan. Skönt! Precis vad jag behövde. Buhu. Kunde knappt somna inatt, sonen verkar också fått en släng av det, men han känns inte lika berörd av det.

Jag vaknade med ond hals igår och det blev bara värre o värre under dagen, på natten gick det knappt att andas så ont det gjorde. Jag försöker kurera mig men det går så där antar jag. Får väl rida ut det helt enkelt bara febern ger sig så. På onsdag måste jag vara frisk för då återgår min kära man till jobbet igen.

Blev ingen promenad igår och idag tyvärr då jag inte hade nån ork och ja som sagt har haft feber. Så veckans promenader blev:

Måndag: 4,28 km
Tisdag: 4,11 km
Onsdag: 4,62 km
Torsdag: 5,74 km
Fredag: 5,53 km

Helt ok blev det ändå så man får väl vara nöjd. Återtar promenaderna så fort jag börjat känna mig bra igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s