Nya bullar

Ja, eftersom min son börjar växa och bli en egen liten idivid har jag kommit fram att jag inte vill dela av mig av bilder på honom till allmänheten mer och kommer att låsa dom inlägg som innehåller bilder på honom med särskilt lösenord. Dom som får den är personer jag känner förtroende för och som jag har nån form av kontakt med sen innan. Alltså inga anonyma människor utan läsare jag känner till sen tidigare. Tanken är väl mer att jag ska veta vilka som ser bilder på honom istället som det varit hittills öppet för allmän åskådan.

Jag kommer fortsätta skriva om mammalivet osv, som vanligt men inte lägga ut bilder på honom utan lösenord. Det känns mer rätt på något sätt och ja ni som varit med kommer inte missa något så att säga. Så fort ni ser ett inlägg under kategorierna Mammaliv eller W’s utveckling då är det lösenordet som krävs.

Aja, då vet ni ialf!

Annonser

8 reaktioner på ”Nya bullar

 1. Förstår dig, jag hade troligen gjort likdnt när jag hamnar i den situationen.
  Hoppas jg får fortsätta följa ert liv 🙂

  Gilla

 2. Är det samma lösen som det var till förmossningsberättelsen? Har tyvärr slarvat bort det isf..finns kanske möjlighet att få det trots att man är ”anonym” och inte kommenterar utan mest läser bloggen..?

  Gilla

 3. Är det samma lösen som det var till förmossningsberättelsen? Har tyvärr slarvat bort det isf..finns kanske möjlighet att få det trots att man är ”anonym” och inte kommenterar utan mest läser bloggen..?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s