I mina lurar just nu…

En ny favorit i lurarna just nu är den duktiga unga Selena Gomez med sin låt Come & Get it. Jag gillar beaten, och att det är lite annorlunda toner, skön låt, man vill dansa till den.

Hennes framträdande på MTV Movie Awards har hyllats överallt på nätet då hon framförde låten live och även dansande. Nedan kan ni se hennes framträdande. Duktig tjej!

Aja för er som har spotify så finns låten även där så klart så lyssna på den om ni missat den!

http://open.spotify.com/track/3aJSohc4y1CUKwz359fmp3

Försökte infoga videon från Selenas framträdande på MTV men det gick inte så ni kan klicka er vidare på denna länk för att titta! http://www.mtv.com/videos/misc/897800/come-get-it-live.jhtml#id=1704835

En annan låt som spelas väldigt flitigt numera är Bastille med Pompelii. Skön låt som gärna går på repeat på promenaderna. Ni kan titta på den här nedan. Har ni tänkt på hur sällan man numera tittar på låtarnas officiella video? Förr gick mtv, eller ZTV i bakgrunden hela tiden när jag var tonåring, nu är det nästan aldrig man tittar på sånt.

En annan låt man inte bör missa är 30 Seconds to Mars – Up in the air. En av mina favvo grupper är detta och det var på tiden dom släppte nu musik. Jag gillar låten, särskilt om man lyssnar på den i lurarna! Rekommenderar varmt!

 

Annonser

4 reaktioner på ”I mina lurar just nu…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s