Filmer att se i vår/sommar!

Sen jag blev mammaledig har all min tid konsumerats av att ta hand om min son. Men snart hoppas jag åter få lite tid över och ägna mig åt det jag tycker är riktigt roligt, nämligen se på film. Det kommer några på bio framöver som jag vill se så nu tänkte jag tipsa även er läsare om att hålla ögoen öppna för dessa filmer…

Olympus has fallen biopremiär 3 maj och ser ut att bli en skön action med bra skådisar. Förväntar mig inte nån storhet i skådespeleriprestationer men en skön rulle med mycket pang pang.

Now You See Me: Många kända namn, cool tanke och ser ut att bli fin underhållning. Vem gillar inte Magi?

After Earth, äntligen är Will Smith tillbaka och inte bara tillbaka utan tillbaka och i en film tillsammans med sin son Jaden. Ni har sett dom tillsammans förr i The Pursuit of Happyness, nu har dock Jaden vuxit på sig och ser ut att axla en tyngre roll. Futuristiska filmer är min grej särskilt sånna som är fullproppade med scifi-effekter. Så ja jag ska se denna så fort den kommer ut på bio och det ser ut som att vi får vänta till 7de juni tills den dyker upp på svenska biografer.

Den store Gatsby (The Great Gatsby) Man brukar ju säga att man lämnar det bästa till sist och här känns det faktiskt lite så, här har ni en film jag tror har massa potential, och tänka sig vad man kan sina favvo filmskapare. Satt och såg denna trailer och kände, fasen denna ger mig sånna sjuka Moulin Rouge storhetvibbar och så kommer sekvensen med från skaparen av ”Moulin Rouge och Romeo + Juliet” och allt faller på plats. Klart det här kommer att bli en sprakande film, allt Leonardo DiCaprio rör vid blir till guld numera, så jag har stora förväntningar på denna film.

Annonser

4 reaktioner på ”Filmer att se i vår/sommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s