Mammaträff

Idag var det dags för mig och sonen att gå på en föräldraträff där det skulle samlas mammor från området där jag bor. Vi kom till BVC och fick gå in i ett grupprum där flera andra mammor satt och väntade på att vi skulle dra igång. Vi berättade om oss själva, våra bebisar, och hur det var att vara gravid samt föda våra små älsklingar.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-G-sowyB-MPI/UXBSY1zs6kI/AAAAAAAADlI/sLGqgzgKcl4/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5868280901178026562″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Det visade sig mycket snart att sonen blev äldsta bebisen i gruppen. Det fanns en liten tjej som också var född i januari dock i slutet så hon hade inte hunnit fylla 3 månader ännu.

Samtalen flöt på bra trots att många av bebisarna visade missnöje då och då och var lite kinkiga. W var lugn från början men så blev han trött (så klart, van att sova i många omgångar på dagen), så ja han började visa missnöje och jag blev tvungen att söva honom i famnen med napp, till slut gav han upp och somnade.

Vi har nu skapat en facebookgrupp och ska försöka ses för promenader nån gång. Hoppas det blir av! Jag skulle gärna vilja ha promenadsällskap! 🙂

En bra dag som försvann fort! På vägen hem såg jag gräs, grönt långt gräs! Tacka regnet för det, snart vaknar allt till liv!! Underbara vår!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s