Magnum No1. First Kiss – Créme Brûlée

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-4dkkmZ406Z4/UXJxp2r3VEI/AAAAAAAADlo/WJRTox__Vig/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5868878228285248578″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Igår köpte jag glass att smaka på. Magnums No1. First Kiss – Créme brûlée ur serien Kisses där man har 5 olika glassar att välja bland.

Denna glass var väldigt söt och knasstrig. Hårda karamellen gick varken hem hos mig eller min man och vi båda tyckte att glassen var så där ingen större favorit. Dock gillar jag ju inte choklad och knastrig karamell i tänderna så jag ogillar ju även Daim choklad, nån som gör det kanske uppskattar även denna glass.

 2 av 5 blev betyget. Inget jag kommer att köpa igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s