Barnvagnsbio

Idag var jag alltså på barnvagnsbio för första gången. Iron Man 3 visades i 3D. Helt klart en ny upplevelse att gå på bio med sin bebis men det gick verkligen över förväntan.

Vi möttes upp vid tunnelbanan och på vägen till bion han min sötnos somna gott. Väl där köpte vi biljetter och väntade tills vi skulle bli insläppta. Barnvagnarna fick följa med och ställas mot scenen och eftersom det inte var så mycket folk fick man ta med sig liggdelen på vagnen in till platsen där man skulle sitta och ha den bredvid med bebis i om man ville. Vår barnvagn har vaggfunktion så jag passade på och tog med mig liggdelen så klart.

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-wr4NjH4h9kQ/UXfv9iL72zI/AAAAAAAADng/C44T-gB3MDI/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5870424479728655154″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Vissa satt långt framme medan vi intog mittenraden och gjorde oss bekväma. Strax innan filmen skulle dra igång ville W amma så då fick han sig en slurk. Sen fick han nappen och låg kvar i famnen en stund tills han somnade och las ner i liggdelen, där sov han nästan hela filmen, medan jag gungade lätt med foten eller handen.

Filmen som var över 2 timmar lång var spännande och välgjord. Jag njöt hela tiden av att få vara på bio igen efter så långt uppehåll. Åh som jag älskar att se film på bio.

Det var lite lägre ljud och belysningen var bara lite dämpad så det var inga problem för bebisarna att vara med eller sova igenom filmen. Mitt i filmen var det en paus på ca 15 minuter för dom som ville gå ut och värma mat (det fanns mikro vid kassorna) eller gå på toa. Vi satte kvar och pratade en stund istället då bebisarna sov och inte behövde något särskilt just då.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-WE5l7Is055Q/UXfw25e5MuI/AAAAAAAADns/hZG8-VWofbA/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5870425465234731746″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Då jag inte vet om mammorna vill vara med i min blogg har jag suddat ut ögonen så man inte ser vilka det är. Men ialf så här satt vi på rad alla mammor. Vi blev 6 mammor och 6 bebisar som gick på bio idag.

Ialf efter pausen fortsatte W sova och nästan i slutet av filmen vaknade han för att han ville ha mat. Jag visste om detta och hade förberett mig så han behövde bara lägga sig i famnen och äta. Efter fick han nappen igen och låg och myste i famnen med sin filt över sig tills han somnade om.

Plötsligt var filmen slut och jag satt där med ett stort leende på läpparna. Jag hade fått se filmen helt ostört. Hur skönt som helst att W skött sig så himla bra. Kommer att gå på fler visningar helt klart!

Kan rekommendera barnvagnsbio för er som aldrig varit på det. Klart man hörde bebisar skrika till någon gång ibland under filmen, men det störde inte alls. Inte ett dugg faktiskt! Filmen och handlingen som var spännande lixom överröstade dom små bebisrösterna så det var inte alls några problem att hänga med i filmen.

Sen för att summera filmen så var det en riktigt bra film. Vet inte om det är det faktum att jag inte varit på bio eller inte men jag tyckte det var den bästa Iron Man filmen. Rolig, fylld med massa action och högt tempo. Precis som jag gillar det. Fina scifi effekter och bra story. Kan rekommendera att gå och se den!

Annonser

2 reaktioner på ”Barnvagnsbio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s