Soliga torsdag

Idag var det dags att åka till Fridhemsplan och gå på dejt med kollega och hennes 6 månaders lilla tjej. Sonen var sitt glada jag idag så det var inga problem att ta sig iväg. Väl där blev det väldigt stökigt då vi hamnade mitt i lunchruchen bland massa folk, och andra mammor med bebisar, så ja tror min lilla älskling fick lite för mycket intryck på samma gång. Kanske skulle ha valt en lugnare plats.

Hade ialf förstått att det skulle vara lite väl mkt intryck för offentlig amning så jag tog med mig utpumpad mjölk och tog fram det istället när nöden slog till. Det funkade smidigt tycker jag. Ska nog göra så om vi ska iväg någonstans där amningsrum saknas.

På vägen hem stannade jag och handlade yoghurt på Lidl, dom har en yoghurt med apelsinsmak som jag bara älskar! Sen såg jag också några goda smoothies som fick följa med hem med. Lidl hade erbjudande på små barnböcker för 25 kr så jag köpte två förpackningar. Himla gulliga böcker.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-H54YmyRX_f8/UXmMsrCwsII/AAAAAAAADtA/yY3DKoX31VY/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5870878288350589058″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Efter vår utflykt så såg jag till att sonen kom ner i varv och fick lite lugn hemma, så vi sov middag tillsammans. Det blev en del gråt innan vi somnade (hans sätt att bearbeta alla intryck) och till slut slocknade vi 2 timmar i sängen. Mys!!

En solig promenad blev det också av idag efter att pappan i familjen kommit hem från jobbet. Tog inte ens på mig någon jacka idag. Så skönt det var! Nedan ser ni bild på ett träd som bävrarna anfallit. Haha, snart tippar dom den helt!

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-cMFcOB4zVFw/UXmMvT7AuvI/AAAAAAAADtA/MMBaziGN-jI/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5870878333683677938″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Nu sitter jag här och skriver det här meningslösa inlägget medan minna killar ligger och sover. Lite egentid så här sent på kvällen framför Debatt på svt1. Ska nog stänga ner strax och gå och sussa jag med.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s