Dagarna går…

Dagarna går och jag hinner knappt blinka så var helgen slut och även idag måndag då vi hade en ledig dag tillsammans. Helgen spenderades hos svärföräldrarna där även svågern var med svägerskan och lillens lilla kusin. Det blev rätt livligt kan man säga minst sagt med två små bebisar i samma rum på kvällen/dagen men vi överlevde. Jag måste skaffa babymonitor som man kan ha där ute så vi kan natta sonen i en av stugorna och sen lyssna efter hur han sover från stora huset. Det går inte att natta honom med så mycket liv omkring sig han är inte van vid det.

Tur allt återgår till det normala sen vi kommit hem. Nattningen rullar vidare med fasta rutiner. Han behöver rutiner och mår bäst när man följer dom strikt. Då får man en glad och lugn bebis. Dock är det helt klart och tydligt att han nu är inne i en utvecklingsfas igen. Han är inte som tidigare faser skrikig ständigt men han skriker mer än vanligt och är lite kinkig om man inte ger honom all sin uppmärksamhet. Tur jag inte tänker göra många knop denna vecka. Efter förra veckans väldigt händelserika utfall är det viktigt med lite nedvarvning. Promenader och sånt är det jag räknat med ungf.

Vi var iväg till några kompisar i helgen och fikade, fick då liten present till W. Jag älskar verkligen Newbie kläderna så mycket fint dom har. Det blir till att använda den när vi ska åka och hälsa på någon. Lite finare kläder än dom vanliga vardagskläderna vi har.

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-cvzCndDkwO8/UX7JYy8_0UI/AAAAAAAADtA/M1xjqW-o_aI/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5872352391969362242″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Något mindre roligt och rätt jobbigt är att mina leder börjat värka rätt rejält igen. Fasen va jag vant mig av det nu när jag sluppit ett tag sen förlossningen. Men det är tillbaka i full fart, handleder, fingrar, tår, fotlederna, knän och axlar. Så påfrestande när man redan sover mindre samt får svårare att sova med ont i kroppen. Buhu. Hoppas det snart släpper och inte blir så långvarigt. Dock har det så långt bara blivit värre för varje dag som går, fler och fler platser som börjat värka. Kanske är det dags att ta tag i det där med att fortsätta undersöka vad som är fel på min kropp?

Annonser

6 reaktioner på ”Dagarna går…

 1. Vi har haft en period med oftare mat förra veckan nu har det varit lite glesare igen, tack o lov varierar det. Men han är väldigt varierande från dag till dag nu, och vill gärna sova en del på dagarna, verkar vara viktigt med det för söver vi inte ner honom är det väldigt kinkig bebis vi får ha och göra med. Sen har han blivit duktig på att leka själv på en filt, vi har några leksaker som han verkligen älskar att leka med och dessa ligger han och turas om att leka med. Roterar och flyttar på sig ständigt på filten, greppar efter leksakerna och pratar massa samtidigt. Haha, så nog händer det grejer allt i utvecklingen 😀

  Gilla

 2. Usch vad tråkigt att du börjar få så ont igen! Du måste fortsätta kämpa för att de ska ta reda på vad det är, du kan ju inte fortsätta att ha det så där. William blir ju tyngre så det blir många tunga lyft. Inte helt lätt att lyfta honom när du har ont.

  Eva berättade att du hade tagit kort på kusinerna när de låg tillsammans i resesängen. Kan du inte antingen lägga upp dem här eller skicka över dem till mig? Hon sa att William höll Inkan i handen (gnagde på den) och jag är så nyfiken på att se det 🙂

  Gissa vem som har uppdaterat sin blogg lite… Finally!

  Ha det så bra! Kram

  Gilla

 3. Usch vad tråkigt att du börjar få så ont igen! Du måste fortsätta kämpa för att de ska ta reda på vad det är, du kan ju inte fortsätta att ha det så där. William blir ju tyngre så det blir många tunga lyft. Inte helt lätt att lyfta honom när du har ont.

  Eva berättade att du hade tagit kort på kusinerna när de låg tillsammans i resesängen. Kan du inte antingen lägga upp dem här eller skicka över dem till mig? Hon sa att William höll Inkan i handen (gnagde på den) och jag är så nyfiken på att se det 🙂

  Gissa vem som har uppdaterat sin blogg lite… Finally!

  Ha det så bra! Kram

  Gilla

 4. Fy vad trist att du har ont, passar ju liksom ännu sämre nu med när du har en tung bebis att bära på.

  Min kille är också inne i en fas nu & har nog varit det ett tag, han kinkar också mycket om vi inte bär på honom eller pratar & busar med honom. Sen äter han oftare på nätterna med. Gör W det också? Har jag en dålig natt vaknar han varje eller varannan timma för att äta lite..blir rätt trött 😉

  Gilla

 5. Fy vad trist att du har ont, passar ju liksom ännu sämre nu med när du har en tung bebis att bära på.

  Min kille är också inne i en fas nu & har nog varit det ett tag, han kinkar också mycket om vi inte bär på honom eller pratar & busar med honom. Sen äter han oftare på nätterna med. Gör W det också? Har jag en dålig natt vaknar han varje eller varannan timma för att äta lite..blir rätt trött 😉

  Gilla

  1. Vi har haft en period med oftare mat förra veckan nu har det varit lite glesare igen, tack o lov varierar det. Men han är väldigt varierande från dag till dag nu, och vill gärna sova en del på dagarna, verkar vara viktigt med det för söver vi inte ner honom är det väldigt kinkig bebis vi får ha och göra med. Sen har han blivit duktig på att leka själv på en filt, vi har några leksaker som han verkligen älskar att leka med och dessa ligger han och turas om att leka med. Roterar och flyttar på sig ständigt på filten, greppar efter leksakerna och pratar massa samtidigt. Haha, så nog händer det grejer allt i utvecklingen 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s