Ny säng

Sen en tid tillbaka har vi pratat om att köpa ny säng. Då vi har en gammal en som behöver bytas ut snarast kände vi att det var lika bra att slå slag i saken och beställa en ny. Vi hade inte en kosmisk summa med pengar som budget så vi letade lite bland mindre dyra märken och sängförsäljare. Till slut hittade vi en som vi tror kommer att passa perfekt i vårt sovrum. Nedan ser ni bild på färgvalet och typ av säng, men det är inte just den sängen. Vi har gjort en beställning så det kommer en som vi vill ha den. 180 cm bred ska den vara nu ialf, vi har haft 160 och med en liten i familjen är det bra med en fullstor säng istället då han ibland får sova med oss på morgnarna och ja det behövs lite extra plats.

Färgen blir som den ni ser på bilden. Alltså ljus variant istället för svart som dom flesta kontinentalsängar är när man tittar på dom. När man har två vita långhåriga katter är det idioti att skaffa mörka möbler som kommer dra till sig det vita håret och lysa med vitt.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-iEoy1ozAk6I/UX_1MdeXkkI/AAAAAAAADtA/WqAduVt-sw4/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5872682033533653570″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Skillnaden på sängen på bilden och den vi köpte är att det är bredare och lite andra madrasser. Den på bilden har lite ”tempur” liknande bäddmadrass, vilket jag inte ville ha, för ja det blir för hårt att ligga på tycker jag. Den vi beställde var mjuk och följsam när man provlåg den. Ska bli skönt med en hög säng. Det vi har idag är en Ikea säng som bara är två vanliga madrasser och en tunn bäddmadrass som gör att sängen är väldigt låg och ja det gör rätt ansträngande för mig att ta mig upp ur den när kroppen värker för jag måste ta emot mig med handlederna och skjuta upp mig ur sängen. Sen börjar ju madrasserna sjunga på sista versen så den har börjat gneka en del.

Hoppas vi blir nöjda och man kan få bättre sömn dom korta sovstunder man får… 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s