The Host (2013)

the-host-poster

Jag har inte läst boken och hade egentligen ingenting att gå på när jag såg denna film. Storyn var vad som tilltalade mig och den blev väl ungf som jag hade föreställt mig. Inget storslaget så förvänta er inget sådant av denna film, det var mediokra skådespelare och mediokert upplägg av filmen. Trots att den var rätt tunn så tyckte jag den var underhållande och helt ok.

För er som inte vet handlingen så är det alltså så att jorden blir invaderad av en utomjordisk livsform som tar över genom att invadera den mänskliga kroppen. Efter att ha tagit över och utrotat nästan hela mänskligheten fortsätter utomjordingarna jaga dom sista människorna vid liv…

Nedan har ni trailern för denna film!

Mitt betyg blir : 5 av 10

 

Annonser

4 reaktioner på ”The Host (2013)

  1. Boken är så sjukt bra så jag vet inte om jag vågar se filmen, har sett trailern & blev redan besviken 😉 Men kan rekommendera dig att läsa boken! Svår att komma in i men riktigt bra story 🙂

    Gilla

  2. Boken är så sjukt bra så jag vet inte om jag vågar se filmen, har sett trailern & blev redan besviken 😉 Men kan rekommendera dig att läsa boken! Svår att komma in i men riktigt bra story 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s