Tvinga sig själv

Ehm har egentligen ingen större lust att skriva något här inne då jag är på skithumör idag på grund av min värdelösa kropp som värker en massa och gör det svårt att ha en bra dag trots att solen skiner. Vaknade med att högra axel , armbåge, knäna och tårna värker, VA ROLIGT!

Orkade knappt lyfta över W från höger till vänster sida vid amning imorse. Det finns inget värre än när fler punkter på en sida värker, som idag med axel och armbåge, då tappar man all styrka i armen för ja värken överröstar kraften och armen låser sig i rörelsen. Samma med knäna, värker så att jag måste ta tag i handfatet när jag ska sätta mig och kissa. Underbar dag helt enkelt!

På det är liten lite kinkig idag och ja har fått bära runt på honom en del för att få honom komma till ro och sova middag. Men jag ska försöka ta mig ut i solen en stund. Värmen kanske hjälper om inte kroppen så mitt svaga psyke idag.

Nä ingen vidare dag helt klart. Tur mannen min jobbar dag och kommer hem om några timmar då får han bära på lillen och jag kan slappna av lite. Ush, vanligt vis vid sånna här dagar gjorde jag inte mycket mer än sova och vila typ.

Aja ska avsluta det här klagoinlägget.

Annonser

2 reaktioner på ”Tvinga sig själv

 1. Tack för din kommentar! Jag har själv funderat på om det kan vara så att han störs av min mjölklukt. Han sov ju bra tills för ungefär 3 veckor sedan, men han kanske kan börja störas såhär sent med, vad vet jag.

  På dagarna sover han oftast själv, antingen i vagnen eller i vår säng. Men det blir inte så långa perioder ändå, max en timma, så jag tror inte han är någon direkt långsovare. Och vi har liksom inte försökt få honom att sova i hans säng, då han börjar skrika efter bara en liten stund där i. Tänkte börja försöka få honom att somna där i på dagarna i alla fall så att han ändå vänjer sig vid den.

  Jag blir så kluven, för jag vill verkligen sova med honom, för mig känns det bättre att kunna ge honom den närheten & jag får lite ont i magen av att bara tänka på att han ska sova ensam i en säng på natten, lite töntigt jag vet 😉 Jag kommer fortsätta samsova men blir min sömn helt rubbad så får jag försöka komma på en annan lösning helt enkelt..

  Gilla

 2. Tack för din kommentar! Jag har själv funderat på om det kan vara så att han störs av min mjölklukt. Han sov ju bra tills för ungefär 3 veckor sedan, men han kanske kan börja störas såhär sent med, vad vet jag.

  På dagarna sover han oftast själv, antingen i vagnen eller i vår säng. Men det blir inte så långa perioder ändå, max en timma, så jag tror inte han är någon direkt långsovare. Och vi har liksom inte försökt få honom att sova i hans säng, då han börjar skrika efter bara en liten stund där i. Tänkte börja försöka få honom att somna där i på dagarna i alla fall så att han ändå vänjer sig vid den.

  Jag blir så kluven, för jag vill verkligen sova med honom, för mig känns det bättre att kunna ge honom den närheten & jag får lite ont i magen av att bara tänka på att han ska sova ensam i en säng på natten, lite töntigt jag vet 😉 Jag kommer fortsätta samsova men blir min sömn helt rubbad så får jag försöka komma på en annan lösning helt enkelt..

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s