Matbord till sonen

Idag ringde jag pappa för att prata lite och så berättade han att han var på Ikea, aha tänkte jag måste passa på och be om att köpa matstol till lillen. Så sagt och gjort han köpte en som jag önskade och körde hem den till oss. Det är den enklaste modellen Antilop vi köpte för att börja med, jag har hört massa om att det är bäst i början för den är så enkel att rengöra, bara att duscha av i duschen efter kladd. Sen när liten blir större ska vi köpa en stol som han kan ha längre fram i trä då, men nu räcker det bra med denna plastvariant.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-mKQRSz89VGQ/UYU8HFDJHWI/AAAAAAAADtA/4ORCib9TRpE/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5874167381286788450″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Vi börjar alltså förbereda oss för att börja med smakisar. Tanken är att vi ska ge små teskedar att smaka lite då vi äter av det vi äter så det får bli så när han blir 4 fulla månader. Kanske lite fruktpuré också som jag ska göra själv. Spännande med mat tycker jag hoppas W också tycker det!

Annonser

4 reaktioner på ”Matbord till sonen

 1. Den är super den stolen! Vi har både den och en tripp trapp och jag måste ändå säja att antilopen är guld värd när dom kletar och smetar som värst även om jag verkligen älskar tripp trappen också 🙂 Bra val!

  Gilla

 2. Den räcker långt! Önskar vi hade plats för en tripp trapp men man kan inte få allt! Tur det är ett tag kvar tills han kan sitta på riktig (fast högre) stol. Har ingen aning om vad som skulle matcha våra stolar ;P

  Kul m smakisar! Banan var uppskattat här (förutom gröten, iofs är 4-månaders banangröt men ändå ;D). Kunde sluka en hel vid lunchtid rätt tidigt 🙂

  Gilla

 3. Den är super den stolen! Vi har både den och en tripp trapp och jag måste ändå säja att antilopen är guld värd när dom kletar och smetar som värst även om jag verkligen älskar tripp trappen också 🙂 Bra val!

  Gilla

 4. Den räcker långt! Önskar vi hade plats för en tripp trapp men man kan inte få allt! Tur det är ett tag kvar tills han kan sitta på riktig (fast högre) stol. Har ingen aning om vad som skulle matcha våra stolar ;P

  Kul m smakisar! Banan var uppskattat här (förutom gröten, iofs är 4-månaders banangröt men ändå ;D). Kunde sluka en hel vid lunchtid rätt tidigt 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s