Babyvakt

Sen vi var hos min mans föräldrar förrförra helgen förstod jag att det måste tas åtgärder för att vi ska kunna vara där ute och lägga sonen sin vanliga tid för natten osv. Det finns 3 hus där ute ett stort där vi alltid är och umgås och två mindre där vi sover när vi kommer dit. Det större huset är inte jätte enormt men störst i jämförelse med dom andra två, dock är blir det rätt trångt när vi är 7-8 pers i den och sitter och snackar på dagarna/kvällarna.

Sist när även W’s kusin var där blev det rätt mycket gråt i onödan då bland annat W fick sova middag i rummet bredvid köket och ja kom aldrig riktigt till ro där på grund av alla ljud omkring sig och även lillans gråt, då dom gärna gillar att sympati-gråta ihop. Nåja till saken hör då att jag kände sist att det hade varit bra att ha en babyvakt som man kunde ha i en av husen (Där vi sover) lägga honom där med vakten och sen lyssna från stora huset om han skulle vakna.

Så jag har alltså letat och läst på en massa om babyvakter och kom fram till att köpa den ni ser nedan. Bäst i Test enligt Råd och Rön. En Philips Avent SCD 505 heter modellen och kostar 539 kr på Webhallen där jag även åkte och köpte den idag. Vi har nu provat den hemma och jag är väldigt nöjd! Skönt att ha den även hemma så man kan lägga sonen i vårt rum och samtidigt greja i köket utan att behöva gå fram och tillbaka till sovrumsdörren för att höra om han börjat skrika eller har vaknat.

Nästa gång vi ska på landet ska vi ta med den och då ska det testas hur räckvidden är mellan husen. I lägenheten är det klockrent ljudupptagning och grymt bra ljudkvalité så jag kan verkligen rekommendera den. Något extra som finns i den är att båda enheterna går att ha batteridrivna och  att bebisens enhet har en liten nattlampa samt mysiga melodier som man kan sätta på vid nattning. Sen har vi möjlighet att lugna ner bebis genom att prata med honom då föräldraenheten har en knapp som gör att bebisen kan höra vad man säger i sin enhet. Mycket bra tycker jag!

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-AYjrqx7HcI8/UYgGS60nQxI/AAAAAAAADtA/XiXQ__Ycv2w/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5874952636002157330″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Annonser

2 reaktioner på ”Babyvakt

  1. Hehe, den har vi också 🙂 Först hade vi Angel Care med andningslarm men så fort han började röra på sej och den falsklarmade så skaffade vi den där och har den än idag. Vi är jättenöjda och ibland så funkar det att spela musiken om han har svårt att somna, så återigen bra val 🙂

    Gilla

  2. Hehe, den har vi också 🙂 Först hade vi Angel Care med andningslarm men så fort han började röra på sej och den falsklarmade så skaffade vi den där och har den än idag. Vi är jättenöjda och ibland så funkar det att spela musiken om han har svårt att somna, så återigen bra val 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s