Nytt till sommaren…

Ja värmen ser ut att komma för att stanna och det är högtid att förbereda klädgarderoben med sommarkläder. Framförallt gäller det här sonen, hans garderob är just nu inte så solvänligt så att säga. Varje dag undrar jag hur jag ska klä honom så det inte blir för varmt i barnvagnen. Allt vi har är varma byxor och långärmade bodys, har några kortarmade men inte alls många. Så jag har varit på jakt efter fina, lekfulla barnkläder till honom ikväll. Vill ha några tuffa bodys med tryck och kort ärm, och något annat än dom tjocka byxor som han har hemma idag, sen vill jag ha några solhattar också som går att knyta under hakan och inte är för tjocka.

Nedan följer några grejer jag hittade på Zalando där jag tänkte lägga in en beställning även på några grejer till mig, hehe bra att kunna kombinera. Sen gillar jag zalando för att det finns så stort utbud av kläder och man inte behöver betala för frakt eller retur… Mycket bra!

Finns så mycket som jag skulle vilja köpa! Men med tanken på hur fort ungen växer är det inte lönt att lägga allt för mycket pengar på nya grejer. Synd att paketet jag hade köpt med begagnade bebiskläder försvann på posten. Typiskt!

Va gäller kläder till mig är det klänningar som jag satsar på. Det är det skönaste att ha på sig när solen steker på tycker jag. Letade något i stil med dom här klänningarna som jag köpte för några år sedan …

I och med jag ammar så får man ta storleken större än vanligt då ja bröstomfånget inte är som det brukar vara. Så tråkigt egentligen för i princip inga av mina gamla kläder funkar att ha på grund av just det. Men ja får nog se hur länge jag kommer amma, 6 månader är ju givet men sen efter det kanske det blir nertrappning.

Nedan ser ni galleri med kläderna… Har tidigare inte använt galleri, så det är nytt för det här inlägget. Ser nog bättre ut än om man lägger alla bilder på varandra i full storlek eller hur?

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s