Smakisar

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-88e1qe8FgVs/UZOvqFrgukI/AAAAAAAADvk/5sNUAH93H74/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5878235076262672962″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Köpte gröt till sonen. Han har ju börjat med smakisar. Han gillar gröten, potatis och majspuré och mangopuré. Så vi kör på idag ska vi testa gröten från Semper med banan. Spännande med mat tycker sonen och även denna mamma!

Annonser

2 reaktioner på ”Smakisar

  1. Såg det tyvärr är det inte något man kan undgå mer än variera mat o ge gröt en gång om dagen samma med välling o variera sen med riktig mat, för – ”Ämnena finns ju i spannmålen så man kommer inte undan genom att göra egen gröt” – står det i artikeln.

    Gilla

  2. Såg det tyvärr är det inte något man kan undgå mer än variera mat o ge gröt en gång om dagen samma med välling o variera sen med riktig mat, för – ”Ämnena finns ju i spannmålen så man kommer inte undan genom att göra egen gröt” – står det i artikeln.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s