Mamma/bebis träning

Idag trotsade jag min kropp och gick på mamma bebis träning på gymmet som jag har kort till. Tillsammans med en annan mamma och våra små hade vi väldigt roligt! Pojkarna lekte på mattan bredvid med varandra och sig själva medan vi fick svettas rejält. Huva, kommer garanterat ha träningsvärk i alla kroppsdelar imorgon! Tog några bilder på W och hans kompis F men dom kommer i ett låst inlägg istället som ni vet.

Aja, efter träningen gick vi på en promenad och njöt lite av solen som sken och värmde med sina strålar. Härligt start på dagen. Mamma kom förbi efter att W och jag sov middag så hon tog hand om honom medan jag fixade middag. Har fixat matlådor och njuter nu av en bit mörk choklad. En med citronsmak som jag köpt. Mycket god, jag älskar citronsmak!

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-3_V2vLXPGME/UZ5ueVywN-I/AAAAAAAADzg/PIo0mOy6WKI/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5881259630917597154″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Igår va vi iväg o träffade Alisa och lilla Nathan också. Mysigt, och alldeles för länge sedan. Tiden försvinner förbi så fort! Bilder från det kommer också låst inlägg för er med lösen! 😉

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s