Min första mors dag…

Idag var det mors dag och det var även min första mars dag som mamma. Vaknade av att jag hörde lillen böka i sängen sin bredvid. Jag tittade på klockan och undrade hur mycket den var, förvånad över att den redan var 9 smög jag mig upp för att se vad han gjorde i sängen. Så ser jag ett litet huvud sticka upp ovanför spjälskyddet och ett leende som brer ut sig på det lilla underbara ansikte. Så söt han var låg där på magen och tittade omkring sig och lekte. Sötnosen.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-nGIQO81fhB4/UaJXs3XIx2I/AAAAAAAAD1k/HUf1PItA02Q/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5882360491586144098″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Väl uppe bjöd min man mig på frukost och sen for vi iväg för att köpa blommor. Han har lovat mig plantera dom i mina blomlådor på balkongen så imorgon ska det fixas fint på balkongen för säsongen. Imorgon kommer bild på det! 🙂

Fick önska mig middag (hemmagjorda burgare) och ska snart dricka te och äta tårta! 🙂 Synd bara att min lilla solstråle varit på  sån humör som vädret haft idag, vaknade glad men blev ledsen allt eftersom dagen gick. Mycket gråt har det varit, och allt han velat är egentligen att få klänga på mig hela dagen. Somnade på min mage till och med medan jag såg på tv och vi lyssnade på lugn musik. Min lilla koala björn.

Nattade honom för en stund sedan, han grät så klart ett skvätt vid läggning men nu hoppas jag han ska sova gott resten av kvällen/natten. Oavsett hur jobbigt det må vara ibland så är jag så tacksam över att få vara mamma till denna lilla människa. Livet har förändrats så mycket på dom här 4 månaderna!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s