Det börjar vankas dop…

Jaha, det är alltså inte långt kvar till dopet nu. I slutet av juni är det tänkt att vår lilla gullunge ska döpas och ja som vanligt har jag inte alls nå jätte koll på saker och ting. Kyrkan är bokad, dopkläderna inköpta, tårtan ska beställas närmare fram, svärmor tar hand om maten och ja det är väl egentligen inte så himla mycket mer. Jag har beställt sol och vackert väder samt att alla gäster kan komma så klart.

Blir en del barn på dopet och det tycker jag är roligt. Kommer finnas 3 andra bebisar i Williams ålder och 3 lite äldre barn i åldrarna 5, 2,5 och 1,5 år. Tänka sig hur allt förändrats på så kort tid!

Va gäller dopkläderna bestämde jag och min man att vi inte ville ha en dopklänning utan beställde dräkten ni ser bild på nedan. Den finns att köpa på http://www.littlefairies.se/pojkdress-sture/1081-0

D718720COTTON-

Provade den idag och han ser helt galet söt ut i den. Lite oklart om vi ska ha mössan på men dressen är super gullig på honom tycker jag.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s