Pust!

Det va ingen skön nattsömn som jag fick inatt. Lillen vaknade med 1h mellanrum fram tills klockan blev runt 3 då fick han mat igen och jag kom på vad som antagligen höll honom vaken, (för varmt i rummet). Aja, till slut somnade vi gott båda och vaknade som vanligt runt 9, kollade på telefonen o såg ett sms från mammakompisen som jag tränade med, hon skrev att dom skulle på mammaträningen och det vore kul om vi kunde komma. Så där och då bestämde jag mig att skynda oss iväg då den skulle börja kl 10. Hua inte lätt att hinna med allt med tidspress men vi hann iväg.

Det var runt 10 olika stationer som vi roterade på så hela kroppen fick en rejäl släng med press, och pulsen fick toppas några gånger. Pojkarna låg på en matta i närheten och lekte med varandra helt ointresserade av oss. Sötnosar kan nu sköta sig själva en timma utan oss. Nåja efter träningen satt vi kvar och pratade och min lilla 5 månaders plutt (fyllde det idag) blev trött och ville sova, så iväg ner till vagnarna och så fort vi klev utanför dörrarna somnade han. Så vi bestämde oss för en promenad i regnet medan killarna fick sin tupplur.

Väl hemma va det snabbt mata sonen, slänga sig in i duschen, tilllaga lunch, äta lunchen samtidigt som jag försökte underhålla honom, sätta på honom kläder, klä mig, packa ner leksaker och sen iväg på mammagruppsmöte. Var där några timmar, sen iväg o handla på apoteket, handla lite mat, tog en miniprommis för att W skulle få sova lite och sen hem, packa upp, laga middag, mata sonen, äta själv, lägga sonen, plocka undan och göra matlådor och efter alla dagens bestyr äntligen få slänga mig i soffan. Helt slut som artist nu!

Ska förbereda med mat för lillen för natten. Pumpar och ger på flaska till honom nu, så ja måste pumpa ut innan jag ska sova så det finns för honom inatt. Sen blir det att lägga sig. Är så sjukt trött! Hoppas på en natt med sömn för det behöver jag verkligen just nu.

Nedan har ni en bild på min lunch idag. Mumma vad jag älskar halloumi! Imorgon blir det en liknande variant av sallad till lunch.

Imorgon väntar också vaccination av lillen och mätning & vägning! Spännande! Kommer då också försöka författa en sammanfattning över hans månad! Så stay tuned.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-ZaEiuvrAkas/UbogcFdco0I/AAAAAAAAD-w/O0625QI_G4U/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5889055129614459714″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s