Vilken natt/dag

Pust, slängt oss i soffan båda två efter en minst sagt omtumlande dag. Härre gud så lillen strulat idag. Först fick vi knappt sova inatt då han vaknade runt 2 tiden och var otröstlig, sen blev han pratglad, sen otröstlig igen o så till typ kl 4 på morgonen då vi äntligen söv honom. Kl 6.30 vaknade han med gallskrik igen, LYCKAN, gav honom mat och så somnade han om och vaknade några min i 9. Tacksamma över att ha fått sova några timmar ialf.

Han åt sin mat, och var glad i typ 5 min sen började det, gnäll gnäll, gråtattacker, fick bäras i famn eller i selen och så märkte vi att han började nysa och snora. Så fortsatt det hela dagen lång. Medan vi försökte städa och plocka undan här hemma så hade sonen sin sämsta dag på länge. Helt otröstlig stundtals. Senare upptäckte vi att bitring kunde få honom ”gladare” så vi började misstänka att han även har problem med tänderna. Kollade och såg något skymta nere i höger sida av främre tänderna. Maken kände (jag känner inte så mkt då jag har långa naglar) och sa att han kunde känna nåt hårt, så vi anar att det kanske är tänderna som spökar, efterdyningar från vaccinationen samt snuva/förkylning, lite mkt på samma gång kanske?

Aja, jag hoppas det blir en bättre natt och att morgondagen blir mindre gnällig och jag får tillbaka min glada lilla tjorv. För idag var det inte mkt som fick honom att le. Stackars liten måste va jobbigt att vara så liten och inte kunna göra sig förstådd.

Synd att det blev en sådan första dag av makens semester men ja, helt ärligt är jag glad att det ändå var en dag då vi båda var hemma, hade kreverat här ensam med honom. Gör för ont i kroppen att höra honom gråta och inte kunna trösta. Men är något lättare när man kan bli avlastad.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s