Gårdagen i bilder

 

Igår var jag med på en utmaning på instagram och uppdaterade med bilder varje vaken timme. Ehm ja det blev väl nån där som jag missade under kvällen men allt som allt uppdaterade jag nästan varje timma.

Det blev en dag med en del fixa och dona som ni ser på bilderna. Man hinner med en hel del när man vaknar kl 8 varje morgon och lägger sig innan 12.

Inatt hände även något som aldrig tidigare hänt, vi la sonen galet trött klockan 21 och han vaknade inte först kl 8.00. Knappt så jag trodde det var sant när jag vaknade och hade insett att vi inte blev väckta en enda gång under hela natten. Samt att han inte åt något på natten. Mjölken jag hade pumpat ut innan vi la oss fick vi slänga då den bara håller 6 timmar i rumstemperatur och ja det hade gått mer än 6 timmar. Men men, inget mig emot.

Är fortfarande lite förkyld både sonen och jag. Han är bättre än mig men ja det har inte blivit sådan förkylning som slagit ner helt utan mest är irriterande med nästäppa eller nysningar. Men men förhoppningsvis blir vi ännu bättre till imorgon på midsommar.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s