Fotat lite

Jag är inte så bra på att uppdatera längre. Sker rätt mycket varje dag så jag har lixom aldrig tid riktigt men ja ja jag har tagit lite nya bilder och lagt upp på flickr. Fick ju starta ett nytt konto där då jag tappat bort inlogg till den andra jag hade och även glömt bort dom två hemliga frågorna man behöver för återställning av lösenord osv. Efter många försök gav jag upp och skapade ett nytt konto. Aja här är några bilder jag tog under helgen.

DSC00663

DSC00773

DSC00753

DSC00754

DSC00769

För dom som vill se stora bilder i original vänligen klicka på bilderna så kommer ni till mitt album på flickr!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s