Midsommar 2013

983955_10151680201895861_92645442_n

Midsommar spenderades hos svärföräldrarna i solen. Det var mysigt men något intensivt när vi är där samtidigt allihopa. Det var skönt att komma hem till hemmats lugna vrå men snart dags att återvända igen för dop.

Det var en typisk traditionell midsommardag med sillunch, midsommarstång massa god mat och myggmatning! He he he. Dom där jäkla myggen alltså, käkar upp mig varje gång! Hatar mygg, förstör alltid för mig när jag är ute på landet. Hade det inte varit för dessa mygg skulle man lätt spendera mer tid där ute. Men jag fixar inte mer än några dagar.

Sen att jag var förkyld hela midsommarhelgen var ingen stor hit. Syns inte på bilden men näsan var som en kran, rann ur den ständigt, snorade som en snorunge, nös stup i kvarten och sen övergick det även till hosta sista dagen. Men men, nu börjar jag känna mig bra igen och det är skönt att slippa den där jobbiga förkylningen.

Det var sonen som smittade mig men som tur är var hans förkylning inte långdragen, utan försvann på ca 3 dagar. Min däremot drog ut på hela veckan.

Sonen var exemplarisk på landet, nästan ingen gnäll alls och la sig bra varje natt och sov gott om nätterna. Så skönt när man får en tid med bra rutiner och lättare dagar. Han utvecklas så mycket nu att det känns som att han blir mognare och mognare för var dag som går. Skulle kunna äta upp honom så söt han är!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s