Träning och löpning…

Tänkte uppdatera lite om träningen idag med. Nåja jag har kommit igång med löpningen och även styrketräningen. Jag brukade inte styrketräna förr men tror det behövs nu efter att kroppen blivit så förändrad efter graviditeten. Var på gymmet i måndags och även idag. Imorgon ska jag ut och springa och på fredag är det dags för gym igen.

Började med att springa 2 km första två gångerna och idag kände jag lätthet i kroppen trots att knäna alltid spökar, så jag sprang 3 km. Ingen imponerande tid eller så men sprang ialf 3 km och det är jag nöjd över. Imorgon ska jag springa ute. Prova det ialf.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-fcfevpuruu4/UdSdZ5UQc8I/AAAAAAAAEDU/JTqqJHXxHSg/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5896510880342897602″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Har hittills bara gjort övningar som vi gjorde på mammaträningen men har idag även skaffat boken nedan för att börja med träningsprogram istället som jag kan köra parallellt med löpningen för att tajta upp kroppen.

[pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-Qs3MdX6B4T8/UdSdYkws9_I/AAAAAAAAEDM/Ec7CZ91n8sY/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5896510857645193202″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Följer Olga på facebook och sett vad hennes träning kan ge för resultat. Gjorde idag testet som beskriv i boken för att se hur mina magmuskler mår, om dom är delade eller ej osv och kan vara nöjd då dom dragit ihop sig fint. Är väl plankan som jag gjort då och då som bidragit till en bra ihopsättning.

Det skrivs en del i boken att man ska börja med knipövningar/andningsövningar och promenader för att få tillbaka kontrollen över kroppen och det är väl sånt jag kan hoppa över då det redan känns som jag har bra kontroll. Kul att jag utan att ha läst boken har kört liknande upplägg sen efter förlossningen.

Nåja så här ser man ut nu, lika bra att lägga upp en bild så man har något att jämföra med. Stor skillnad är det på denna och bilden jag tog första gången jag gick på gymmet efter förlossningen nån gång i mars tror jag. Men den bilden får vila tills jag känner att jag vill visa den i jämförelse haha . Är så där sexigt svettig och röd i fejset på bilden men äsh, det bjuder jag på! 😉

Aja, nu ska jag ta och göra sonen sällskap och lägga mig och sova. Imorgon tar vi nya tag och testar löpning utomhus. 🙂

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-CvZWFZwbZbA/UdSdbPwX4xI/AAAAAAAAEDY/5eCf1AJ91cQ/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5896510903546274578″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s