Rensa och slänga

Hua vilka 2 dagar vi har haft! Igår drog vi igång projekt rensa och slänga allt skit som vi samlat på oss genom åren. Det känns helt och hållet fel att ta in en massa gammalt skräp i vår nya lägenhet. Bara det faktum att lägenheten är helt ny och nybyggd gör ju att det tar emot att fylla den med gammal skräp. Man vill ha det nytt och fräscht och därför har vi då tagit tag i alla våra grejer och gått igenom det och slängt 4 bilar med skräp. Vi har en volvo kombi som man får plats med en hel del och 4 sådana fyllda bilar har min man alltså kört iväg till återvinningen.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-tC6W3XjgfqU/UdiC_fzMDkI/AAAAAAAAEE8/aiI4GpxNvVc/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5897607739421232706″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Gamla kartonger, sladdar, modem, kläder, sängkläder, skor, jackor, papper, prylar och annat skräp, jag fattar inte varför man samlar på sig allt detta och inte slänger oftare. Vad gäller mina kläder så går jag igenom dom minst 2 gånger per år, sommar och vinter för att sortera ut sånt jag inte längre använder och kan skänka i sånna klädkonteinrar som finns på återvinningen samma med skor åtminstone 1 gång per år ialf men lådor som vi haft på vinden sen vi flyttade hit har stått så, orörda fyllda med skräp! Aja nu är det ur världen, och slängda. Idag gick vi även igenom allt som låg i min ”walk in” garderob så nu är den redo för fotografering och visning samt sen nerpackning och flytt.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/–wKnM0Lp2Ug/UdiDAvK9ieI/AAAAAAAAEE4/i7eEhkIAYsc/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5897607760727345634″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Det är skönt när man ser ett slut och när det blir luftigare hemma. Tänk att det bara är några veckor kvar av att bo här. Känns så overkligt då allt gick så fort med vår nya lägenhet. Denna lya köpte vi i helt annat skick än vad vi ska sälja den i och det kommer att kännas konstigt att flytta in i en ny lägenhet där allt är nytt och inte behöver fixas. Det har ju alltid funnits något att förbättra här, måla om, tapetsera, göra kök, fixa dörrarna, badrummet, you name it. Nu ska vi bo i en sprillans ny lägenhet där ingen bott tidigare som blev klar i juni och där allt är orört. Projekt där blir bara att beställa tvättmaskin och torktumlare och få dom installerade och sen är det bara att inreda lillens rum. Men sånt är ju roligt!

Aja, det blev hamburgare till kvällsmål. LCHF style, det är fasiken mycket godare så än med bröd tycker jag. Brödet är ofta så torrt att man tröttnar på smaken…

 [pe2-image src=”http://lh3.ggpht.com/-lnFt3wIO1to/UdiC98gXEGI/AAAAAAAAEEw/foZns1z_R2I/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5897607712767152226″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Nä det här får räcka för idag. Snart dags att krypa ner i vår sköna säng och sova gott.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s