1000-saker fixade

Varje dag verkar överträffa den andra nu. Hahaha man kan bli förvånad över hur mycket man ibland bokar in och tar på sig på dagarna. Idag känns det som vi ordnat 1000 saker. Först var det upp tidigt, för att ta sonen på 6 mån kontrollen på BVC. Sista träffen med bvc-sjuksyrran som följt vår lilla älskling sen han föddes. Kändes lite nervöst men samtidigt spännande inför vägning osv.

Lillen blev lite ledsen och rädd för läkaren så han grät ett skvätt och ville mest till nån av oss så han hade inte lust alls att leka med klossar eller vara med på sånt som läkaren skulle kolla. Men väl påklädd och i pappas famn fick vi äntligen honom att koncentrera sig på annat än läkaren och sjuksystern. Så godkänd blev han och större har han blivit.

Nu är det inte många gram kvar tills lilla guldklimpen väger 10 kg. Hans vikt ligger nu på +2 kurvan och ja den är väl som den är, han gillar att äta helt enkelt. Längden är det +2 cm på 1 månad och nu är han alltså 70 cm lång.

[pe2-image src=”http://lh6.ggpht.com/-cyFhQ9Su_xw/UdyQOo5LTfI/AAAAAAAAEFU/TGrLBHUquEM/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5898748193118309874″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Väl hemma var det dags för att ta emot mäklarna. Först Länsförsäkringar, sen Fastighetsbyrån. Vi bestämde oss för att anlita den första från Länsförsäkringar. Det är samma mäklare som vi även köpte vår lägenhet av. Då drog det igång, fix av det sista hemma (vi målade om en dörr här som behövde fixas klart), plocka undan, bokade konsultation av en homestagespecialist, (tog väl inte till oss exakt allt men lite ialf på vad som behövs plockas bort), bokade fotograferingen till imorgon, skrev kontrakt med mäklaren, shoppade flyttlådor, lite blommor, frukt och annat att ha framme, skruvade bort alla hyllor i badrummet, rensade nästan allt vi hade uppställt, slängde blomlådorna på balkongen, ställde dit andra blommor, packade ner några kartonger till med grejer från köket, min garderob och vardagsrummet och dammtorkade, ställde fram allt vi ska ha framme på fotograferingen. Mitt emellan allt det där så var det även att ta hand om lilla krypkillen här hemma som gärna vill vara med och utforska vårt hem nu när han kan ta sig fram på alla fyra. Långsamt ännu tack och lov så man kan ha koll på honom och göra annat samtidigt.

[pe2-image src=”http://lh4.ggpht.com/-U-sqDGWuhhI/UdyQMvyZZsI/AAAAAAAAEFM/U9toh-jkxA8/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5898748160609183426″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

 Imorgon väntar en minst lika ambigös dag. Upp och ta ut det sista från lägenheten inför fotograferingen. Packa ner lite mer grejer och sen hänga med när fotografen kommer. Efter det är det tid bokad hos polisen för att fixa pass till oss alla 3 och efter det ska katterna köras ut på landet till svärföräldrarna där dom ska vara tills vi är klara med försäljningen.

Om mindre än 1 mån ska vi flytta nu. Känns kul men också lite stressigt. Håll tummarna för att vi får vår lägenhet såld snabbt. Hade underlättat en del av stressen man känner.

Nä nu får det här räcka. Dags att krypa till sängs.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s