Då var den till salu…

Vår lägenhet är ute för försäljning nu. Jag är lite nervös så klart men försöker att inte tänka för mycket på det hela. Efter att ha ordnat allt fint inför fotograferingen så har det mest känts skönt att kunna släppa det lite. Men sen den kommit ut på nätet så har jag mer eller mindre varit in några gånger per dag och kollat besökssiffror. Det finns lite annat i området också och det känns som att vi ligger bra till i jämförelse med dom andra lägenheterna och priserna som dom säljarna vill ha.

Här är några av bilderna som togs av den duktiga fotografen!

Kök1 Kök2 sovrum Vardagsrum

Katterna körde vi ut till svärföräldrarna så dom får vara där ute tills vi ska flytta. Det blir bäst så eftersom det inte går att städa efter dom och hålla fint hela tiden med dom hemma. Som dessa två damer hårar och skiter ner!

Utöver att greja med lägenheten har vi också varit och hälsat på pappa några dagar. Mamma har åkt till Vitryssland och han har varit ensam så vi passade på och var hos honom fredag-lördag. Sov över där. Inte favvo grej att göra med vår lill korv. Men ja fick improvisera, han sov halva natten i resesängen halva natten med mig. Vi passade på och beställde alla dom hundraelva biljetter och hotellnätter inför resan senare i år. (det är inte så många men känns som det). Tog flera timmar att bestämma allt och boka/ betala. Men nu är det i princip färdigt.

Nästa vecka är det back to lugnet förhoppningsvis och jag vill passa på att träna. Denna veckan fanns det ingen ledig tid för sådant särskilt med tanken på att jag varit ensam med sonen i 4 dagar när min man varit och vandrat i fjällen. Men nästa vecka ska jag försöka klämma in 3 pass.

Vet ni när vi flyttar i augusti ska jag börja på ett nytt gym. Som ligger 1 min från vårt nya hus. 24/7 gym. Ingen mammaträning i den men det blir riktig träning istället. Barnvakt kommer det att finnas tillhands i form av min mor som då kan komma över en stund och leka med lillen under tiden eller om han sover på kvällen hålla ett öga på att allt är lugnt och jag går ner och tränar en timme på kvällen. Har alltid önskat bo nära ett gym.

Nä nu ska jag avsluta min novell. Uppdaterar inte så ofta men skriver mkt då jag väl uppdaterar. Hoppas ni njuter av sommaren kära läsare!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s