Sommaren rullar på…

Som ni sett så händer det inte mycket här i bloggen nu, inte bara i bloggen iofs jag är inte särskilt aktiv någonstans just nu mer än hemma som mamma till vår lilla rackarunge. Det har hänt en del sen sist jag skrev. Vi har sålt lägenheten (inte ens en vecka efter att vi lagt ut den på hemnet och före inbokade visningar) och har även spenderat några dagar med vänner ute i Norrtälje. Det var skönt efter allt slit och det känns ännu helt overkligt att lägenheten är såld och att vi även sålde den för priset som var högre än det vi hade förväntat oss få. Himla bra!

Har spenderat några dagar i Solna, promenerat i området där vi ska bo, haft picknick med sonen och föreställt mig hur det kommer att vara om några veckor. Känns overkligt verkligen men spännande och roligt på samma gång.

Sonen är en riktig rackarunge nu kan jag berätta. Han har verkligen finslipat på sin krypteknik och härjar dagarna igenom. Kryper i hög fart och tar i allt. JAG MENAR ALLT! Kablar, dvd-filmer, prylar, snusdosor, fjärrkontroller, allt som går att räcka ut handen till. Jag hinner knappt med och är helt slut efter en heldag med honom själv. Han blir sur om jag har honom sittande i babysittern eller i hans matstol lite längre än vad han vill sitta där och då har man ingen val mer än släppa honom fri att utforska igen.

Idag försökte han även sätta sig upp utan hjälp. Fastnade lite konstigt med låren och blev lite ledsen men med lite hjälp så… Känns som när han skulle rulla från rygg till mage. Tafatt första gångerna men sen med lite övning var det som att han aldrig gjort något annat. Haha. Får se nu om det blir fortsatta försök att sitta även imorgon.

Aja det var en snabb uppdatering ialf. Får se när jag tittar in igen. Hoppas ni har en härlig sommar ialf!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s