Rörlig

Förra veckan för exakt en vecka sen nu tror jag det var så laddade jag ner en app som heter Move och som jag har haft igång på dagarna sen dess för att peppa mig att röra mig mer. Det funkar verkligen när man har ett mål med dagen. Mitt mål har varit att försöka gå 10 000 steg om dagen och det har gått jätte bra hela veckan. Tillsammans med appen ShapeUp och bokföring av mat så har även 1,5 kg smygit sig bort. Det är verkligen motiverande och riktigt kul samtidigt att ha mål varje dag.

Sen säkert 1-1,5 mån har jag spanat på något annat i samma stuk för att påverka rörligheten och peppen ytterligare. Jag och pappa har spanat på olika armband som håller koll på din aktivitet under dagen samt hur du sover om natten. Det finns 3 olika just nu med liknande egenskaper, Fitbit Flex, Jawbone Up och Nike Fuelband. Sen finns det även Fitbit One som är en liten gadget man kan ha på sig med hjälp av att haka på den med ett klipon. Den sista är pappa mest sugen på och jag har velat mellan armbanden. Ännu har pappa inte bestämt sig helt för vad han ska ha men det lutar mest mot Fitbit one och jag bestämde mig igår kväll efter en tids velande att slå till på Fitbit Flex.

Så armbandet nedan kommer förhoppningsvis snart med posten till mig. Hoppas det går fort och jag kan få den redan i början av nästa vecka. Himla pepp att börja använda den!

Bara appen Move har fått mig mer motiverad och medveten om hur ”oaktiv” man varit vissa dagar så jag blivit motiverad att gå en långpromenad. För det mesta har jag gått mer än 10 000 steg om dagen nu. Igår senast nästan 14 000 steg och över 10km. Sen vet ni ju att jag gillar prylar och gadgets så klart jag ska testa en sån här! Spännande!

Håll till godo jag kommer absolut att berätta för er vad jag tycker om den framöver!

Fitbit

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s