Vitvaror

Börjat räkna ner till flytten nu och det är hela 12 dagar kvar!! Inte alls många med andra ord med tanken på hur fort tiden gått och går! Typiskt att tiden ska flyga förbi när det är fint väder och man är lediga tillsammans! Tur vi har semester inbokad längre fram också och vet att man får mer tid ihop snart igen. Aja jag längtar hur mycket som helst nu tills vi ska flytta! Det ska bli skönt att göra oss hemmastadda i nya lägenheten och att få njuta av allt nytt! Fattar ni att ingen nånsin tidigare bott där? Känns helt konstigt ju för oss som alltid bott i lite äldre hus, denna tex är byggd 1945 tror jag.

Vårt fina nya badrum längtar jag till.  Här har ni den på bild. Vi ska handla ett skåp att ha under handfatet. Jag vill också ha nån form av möbel till vänster om handfatet. Det är golvvärme i badrummet och det kommer kännas så lyxigt. Har aldrig haft det i någon badrum tidigare.

Man ser inte hela badrummet på bilden för på höger sidan finns det ett utrymme som är infällt i väggen för att man ska kunna ställa dit tvättmaskin och torktumlare. Allt är draget för det och man ska bara installera in dessa alltså.

LghSolna5

Nåja som sagt så finns det plats för tvättmaskin och torktumlare och det har vi varit och letat efter idag i Barkarby. Hamnade först på Media Markt för dom hade erbjudande att man fick 50% på billigaste varan om man köper två grejer. Så vi tänkte kanon vi kör på det men efter att ha stått i kö i säkert 40 minuter för att få hjälp och sedan fått hjälp av en säljare som verkade helt oengagerad och inte alls intresserad att få oss att köpa vitvaror hos Media Markt sket vi i det hela och åkte till Elgiganten istället. Tur det då vi fick hjälp efter bara några minuter i varuhuset och även ett bra pris med 22% rabatt på varje maskin.

Det fick ialf bli Electrolux för både tvättmaskin och torktumlare. Hoppas så klart vi ska bli nöjda va inte gratis det här. Nu kommer alla vitvaror vara från Electrolux i lägenheten för kylen och frysen var också från Electrolux samt ugn/spis och mikro så ja det fick bli även det i badrummet. Fick 5 års garanti som faktiskt var det som lockade mest och leverans samma dag som vi flyttar in så det blir inte någon tid utan tvättmaskin hemma nu hoppas jag. (Vant mig här med en redan! )

EWF1486HDWEDH3487RDW

Nä nu måste jag nog avsluta denna uppdatering. Summasumarum av denna dag är att Elgiganten är mer intresserad av nya kunder än MediaMarkt.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s