Nyinflyttade

Har bott i nya lägenheten i 1 vecka nu men har inte riktigt kommit in i vardagen ännu. Dock är det nu sakta men säkert allt mer som hamnar på plats och det börjar bli ett hem här. Vi har handlat en del så det har lixom varit mycket som stått och väntat på att bli uppackat och undanlagt. Men vi har inte haft förvaringen riktigt. Men men det får gå i den takt som det behöver. Tänker inte stressa över det.

Sonen har ett eget rum numera och det känns himla kul. Den är nu fylld med hans böcker, leksaker och massa kläder i hans garderober. Som jag längtade efter detta!

Nåja när vi landat lite och det börjar arta sig här hemma tänkte jag kanske dela med mig av några bilder på hur det ser ut här hemma men det kommer nog längre fram. Nu ska jag stänga ner denna dator och gå och sova. Är galet trött. Har nya linser och det tar några dagar att anpassa sig till skärpan.

På återseende.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s