Jag är igång…

[pe2-image src=”http://lh5.ggpht.com/-JBj7vzG0IY4/UhPNQRss0eI/AAAAAAAAEJ4/e3X-yEe9HoY/s144-o/PicasaUp.jpg” href=”https://picasaweb.google.com/Nelayah/PicasaUp#5914296415180083682″ caption=”PicasaUp” type=”image” alt=”PicasaUp” ]

Nåja då vi flyttat och jag numera har ehm ja va kan det vara 10? 20? 30 meter till gymmet så har jag så klart gått med och börjat träna. Vi har bott här i lite över en vecka och förra veckan tränade jag 4 pass.

För att komma ihåg vad för något jag tränade tänkte jag skriva små sammanfattningar för veckan:

Måndag: 2km löpning som uppvärmning + Ben+ rumpa + mage
Torsdag: 2,5 km löpning som uppvärmning + Armar, bröst + rygg + mage
Lördag: 2 km löpning som uppvärmning + 10 min crosstrainer+ ben + rumpa + mage
Söndag: 15 min crosstrainer som uppvärmning + armar + bröst + mage

Utöver det har jag försökt gå 10 000 steg om dagen och hålla mina stegmål i Fitbit flexen och det har väl gått ganska bra. Vissa dagar hamnade jag precis under 10 000 och andra över men det är väl så det är särskilt förra veckan när det handlade mkt om att packa upp och göra i ordning lägenheten.

Stegv33

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s